Berlijn
Berliner beer
CheckpointCharlie
Braadworst

2-daagse Ontdekkingsreis naar Berlijn

Tijdens deze 2 daagse ontdekkingsreis maakt u kennis met de veelzijdige stad Berlijn. De stad met historische en moderne verrassingen. De reis wordt volledig begeleid en is geheel naar uw wensen aan te passen met leuke activiteiten en culinaire hoogtepunten. Ontdek nu deze wereldstad op slechts 5 uur rijden van de Nederlandse grens.

Deze 2-daagse Ontdekkingsreis naar Berlijn is inclusief:

  • Voorbereiding en organisatie
  • Vervoer met luxe touringcar
  • Reisbegeleiding
  • 2x Een lunch
  • Wie is de Mol? onder begeleiding van de organisatie
  • Duits dinerbuffet
  • 1 Overnachting in een hotel op basis van 2-persoonskamers
  • 1x Een ontbijtbuffet

Prijs vanaf: € 349,00 p.p.
Minimum aantal personen voor dit programma is 30 personen.

Maatwerk
Bovenstaand programma is een voorbeeldprogramma. Aan de hand van uw wensen kunnen we uiteraard een programma op maat samenstellen. Er zijn diverse originele groepsactiviteiten om Berlijn op een andere manier te leren kennen. Voorbeelden hiervan zijn: een ludieke stadswandeling met entertainment, walking dinner, feestavond in een bierbrouwerij, Ansichtkaart Rally, etc. Uiteraard is het ook mogelijk om op eigen vervoer naar Berlijn te gaan. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

De prijs van deze 2-daagse Ontdekkingsreis in Berlijn is geldig tot en met 31 december 2024.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Parkeren
Fietsverhuur

Ontdekkingsreis Berlijn

Tijdens deze 2 daagse ontdekkingsreis maakt u kennis met de veelzijdige stad Berlijn. De stad met historische en moderne verrassingen. De reis wordt volledig begeleid en is geheel naar uw wensen aan te passen met leuke activiteiten en culinaire hoogtepunten. Ontdek nu deze wereldstad op slechts 5 uur rijden van de Nederlandse grens.

Wereldstad Berlijn

Berlijn is een stad met veel geschiedenis en oorlogsmonumenten. Daarnaast kent het een modern stadsdeel met veel leuke winkelcentra en levendige restaurantjes. De Duitse cultuur wordt in de verschillende buurten van de stad weer gegeven. Kom het zelf ontdekken tijdens de groepsreis naar deze bijzondere stad Berlijn.

Programma voorbeeld:

Dag 1
U vertrekt vanuit een willekeurige plaats in Nederland met een luxe touringcar naar Berlijn. Rond lunchtijd komt u aan in deze wereldstad. U kunt genieten van een heerlijke lunch. Na een hartelijk welkom door de organisatie gaat u Berlijn ontdekken. Dit gebeurd aan de hand van het spel "Wie is de mol?". Hierbij gaan groepen proberen zo veel mogelijk opdrachten uit te voeren waar u geld mee kan verdienen. Onderweg komt u langs verschillende bekende monumenten als: Holocaustmonument, Berlijnse muur, checkpoint Charlie, Bundestag etc. U zult de hele stad in korte tijd gaan bezichtigen.

Optioneel kan "Wie is de Mol?" ook in de vorm van een fietstour plaatsvinden. Afsluitend aan het spel zal iedereen zijn of haar vermoedens inleveren bij de begeleiding van het spel.

Vervolg van de middag kunt u naar eigen keuze bepalen. Lekker shoppen in de prachtige winkelcentra of gezellig een biertje drinken op de verschillende terrasjes. Uiteraard hoort veel en goed eten in de Duitse cultuur, u gaat hier met uw gezelschap van genieten tijdens het Duitse dinerbuffet. Laat ons weten of u een jarige of jubilaris in uw gezelschap heeft. Hem/haar kunnen we tijdens deze avond op ludieke wijze in het zonnetje zetten.

Na afloop van het Duitse dinerbuffet gaat u naar uw hotel in het centrum van Berlijn. De liefhebbers kunnen nog gebruik maken van de hotelbar of het uitgaansleven van Berlijn verkennen.

Dag 2
Na het ontbijtbuffet kunt u lekker shoppen in de vele winkels die Berlijn kent. Of het bezichtigen van een bezienswaardigheid naar keuze.

Optioneel kunnen we verschillende activiteiten organiseren zoals; stadswandeling, cocktail workshop, bezoek aan de Bundestag, scooter tour of een teambuildingsprogramma. Ter afsluiting wordt er gezamenlijk geluncht om vervolgens met de touringcar huiswaarts te gaan.

Onze partner

Groepsreizen & Incentives

Dit bedrijf organiseert al meer dan 15 jaar groepsreizen door Europa. Wij nemen door organisatie volledig uit handen, zodat u als initiatiefnemer zelf ook kan meegenieten van het uitje. Wij organiseren een en meerdaagse reizen in binnen en buitenland. Het programma kunt u volledig aanpassen aan uw wensen.

Faciliteiten

De bestemmingen die wij aanbieden zijn divers. Hierbij kunt u denken aan prachtige steden zoals Berlijn, Barcelona, Maastricht, Brugge of Parijs. Maar ook genieten van het heerlijke buitenleven op Texel, Friesland of Twente.
De restaurants en hotels die wij voor u uit kiezen sluiten zoveel mogelijk aan bij de typische cultuur en omgeving waar u op dat moment verblijft. Wij kunnen voor u deuren openen, die normaliter gesloten blijven.

Wij verlijven over het algemeen in goed verzorgde hotels, maar kunnen in overleg ook een accommodatie op maat voor u uitzoeken.

Ligging

Het vertrekpunt kunnen we in overleg bepalen. Door het hele land hebben we diverse samenwerkingsverbanden met diverse touringcarbedrijven en zelfs door Europa met vele vliegtuigmaatschappijen. Ook tijdens het vervoer proberen wij tijdens de reis altijd een begeleider van het bedrijf met u mee te laten gaan.

Omgeving

Iedere bestemming heeft zijn sfeervolle plekjes en bijzondere mogelijkheden. Met de ruim 15 jaren ervaring in de organisatie van groepsreizen hebben we bijzonder veel kennis opgedaan. U zult verrast staan van de vele mogelijkheden waarmee wij u iedere bestemming op eigen wijze kunnen laten ontdekken en ervaren. Een reis om niet snel te vergeten.

Omgeving

Duitsland

weekendje weg duitsland ? Van actieve outdoor programma's in Sauerland en Winterberg tot een romantisch weekendje in een prachtig hotel. In Duitsland hebben we een zeer divers en uitgebreid aanbod van leuke dagjes uit en weekendjes weg voor kleine en grote groepen. Neem snel een kijkje in ons aanbod in Duitsland.

Berlijn

Originele Teamuitjes maakt gebruik van cookies
Originele Teamuitjes is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Originele Teamuitjes