Rondvaart Gent
Gent Lei
Gent Sint Baafs Kerk
Gent Fietstour
Gent stad

3 daags Bourgondisch bedrijfsweekend met Escape Games in Gent

Gent is genieten met een grote G. Relatief onbekend bij het grote publiek en daarmee een verrassende bestemming voor uw groepsuitje. Gent is een typisch bourgondische stad. Wij hebben hier het component technologie middels virtual reality en augmented reality aan toegevoegd. Waardoor het zich onderscheidt van het standaard stadsbezoek en het grote genieten kan beginnen.

Bij dit 3-daags Bourgondisch bedrijfsweekend in Gent is inbegrepen:

 • Voorbereiding en organisatie
 • Reisbegeleiding ter plaatse
 • 2 Overnachtingen in een 3 sterren Hotel op basis van een 2-persoonskamer
 • 2x Een goed verzorgd ontbijtbuffet
 • 1x Goed verzorgd 3-gangen diner
 • Gent City Challenge
 • Rondleiding bierbrouwerij en proeven van drie huis gebrouwen biertjes
 • VR Dinner Game
 • Prijsjes voor het winnende team
 • Rondvaarttocht over de Leien
 • Deskundige begeleiding

Prijs vanaf € 299,- p.p. exclusief btw.

Vanaf 20 personen € 319,- p.p. exclusief btw
Vanaf 40 personen € 309,- p.p. exclusief btw
Vanaf 80 personen € 299,- p.p. exclusief btw

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à € 2,50 p.p. per nacht.

Drankjes op basis van nacalculatie.

De prijs van dit 3-daagse bedrijfsweekend in Gent is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van feestdagen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Parkeren
Fietsverhuur

Een unieke combinatie actie en ontspanning

Op nog geen 2,5 uren rijden van Utrecht bent u al op de plaats van bestemming. Gent is een stad met een rijke historie, grachten, heerlijke Belgische bieren, sfeervolle restaurantjes met terrasjes en heerlijk eten en drinken. Wij hebben een arrangement samengesteld, die in de afgelopen jaren een succes is geweest voor vele groepen. Een gebalanceerd programma met kennismaking met de stad, vrije tijd en gezellige locaties met goed eten en drinken.

Programmavoorstel

Uiteraard kunnen wij het programma nog volledig aanpassen aan uw wensen.

Dag 1
Vertrek met eigen vervoer naar Gent - Optioneel per touringcar.
Aankomst in Gent en ontvangst door uw reisbegeleider - Optioneel ontvangst met Belgische wafel of goed verzorgd diner.
Inchecken in het hotel. 

Dag 2
Goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel.

10.30 uur
Aanvang City Challenge Gent, een ludieke manier om de stad te leren kennen

12.30 uur
Heerlijke lunch in de binnenstad van Gent

14.00 uur
Aanvang rondleiding bierbrouwerij en proeven van drie huis gebrouwen biertjes.

15.00 uur
Vrije tijd en mogelijkheid om programma op eigen wijze in te vullen.

19.00 uur
Aanvang VR Dinner Game – goed verzorgd drie gangen diner in een sfeervol restaurant in Gent, waarbij tussen de gangen door een spel wordt gespeeld met virtual reality.

Bekend maken winnende team.

22.00 uur
Einde avond en gelegenheid om gezellig na te borrelen in de bar van het hotel. Of u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met elkaar het uitgaansleven van Gent te verkennen.

Dag 3
Goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel.

10.00 uur
Uitchecken hotel, bagage kunt u eventueel achter laten in speciaal voor u gereserveerde ruimte

11.00 uur
Rondvaartocht over de grachten van Gent.

12.00 uur
Vertrek op eigen gelegenheid naar Nederland - Optioneel per touringcar.
Einde weekend.

De nieuwste Teamgames

City Challenge Gent

Met onze unieke City Challenge beleef je een ongekend avontuur in Gent. Tijdens deze game ga je met je team en de iPad op pad en kom je langs de bekende bezienswaardigheden van deze historische stad.

Samen met je team probeer je binnen de tijd zoveel mogelijk opdrachten te volbrengen. Een ludieke manier om de strijd met elkaar aan te gaan en tegelijk de prachtige stad te leren kennen. Kan jouw team het snelste de punten op de kaart vinden en de opdrachten uitvoeren? Schakel jij de iPad van je tegenstander tijdelijk uit door een virus te sturen en win je daarom alsnog? Je kan ook nog onderling chatten! Hoe leuk!

VR Dinner Game

De VR Mini Escape Game is een fantastische virtual reality experience in teamverband. Los met je dinertafel een moord op met behulp van VR, spannende props en verborgen boodschappen. Een baanbrekende ervaring waarbij communicatie en samenwerking cruciaal zijn. Je speelt in teamverband tegen andere teams. Welke tafel lost de puzzels als eerste op?

Na een korte uitleg ga je in groepjes van 6 tot 8 personen aan de slag. Er worden drie gangen geserveerd en tussen de gangen door wordt het spel gespeeld. Gebruik de VR bril en stap de virtuele wereld in. Wat zie jij met de VR bril en wat kun jij daarmee in de echte wereld. Met je team ga je puzzelen, samenwerken, proberen de link tussen de virtuele en echte wereld te leggen en daarmee antwoorden te vinden. Samenwerken is de sleutel tot succes en communicatie is cruciaal.

Genieten in Gent

Gent is de hoofdstad van Oost-Vlaanderen. Gent leeft en is een weekendje weg meer dan waard. Het is dan ook een ideale stedentrip voor een uitje met uw medewerkers of vrienden. Eigenzinnig Gent ademt de geschiedenis uit. De middeleeuwse sfeer biedt je een boeiende cultuurcocktail die tot aan de rand gevuld is met het trendy -en moderne stadsleven. Gent is de stad voor levensgenieters, niks moet, alles kan, een stad op mensenmaat. De sympathieke en gastvrije Gentenaren weten wat goed leven is en daar laten ze u graag kennis mee maken.

Ervaren Evenementenbureau

Dit evenementenbureau organiseert en verzorgt al meer dan 15 jaar personeelsreizen en groepsweekenden in binnen- en buitenland. De arrangementen worden samengesteld aan de hand van eigen expertise en ervaring en het gebruik van een groot netwerk op de bestemming. Wij bieden u speciaal ontwikkelde arrangementen aan die passend zijn bij de locatie en omgeving, maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een programma op maat verzorgen. De voorbereiding, organisatie en deskundige reisbegeleiding ter plaatse wordt voor u geheel verzorgd, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten!

Extra mogelijkheden

 • 1-Persoonskamer - € 59,- p.p. toeslag
 • Vervoer per touringcar, prijs op aanvraag
 • Rondleiding bierbrouwerij en proeven huis gebrouwen Gents biertje, prijs op aanvraag
 • Gentse Beer Walk, prijs op aanvraag
 • Overige activiteiten mogelijkheden op aanvraag
 • Annuleringsverzekering Europeesche
 • Reisverzekering Europeesche

Onze partner

Groepsreizen & Incentives

Dit bedrijf organiseert al meer dan 15 jaar groepsreizen door Europa. Wij nemen door organisatie volledig uit handen, zodat u als initiatiefnemer zelf ook kan meegenieten van het uitje. Wij organiseren een en meerdaagse reizen in binnen en buitenland. Het programma kunt u volledig aanpassen aan uw wensen.

Faciliteiten

De bestemmingen die wij aanbieden zijn divers. Hierbij kunt u denken aan prachtige steden zoals Berlijn, Barcelona, Maastricht, Brugge of Parijs. Maar ook genieten van het heerlijke buitenleven op Texel, Friesland of Twente.
De restaurants en hotels die wij voor u uit kiezen sluiten zoveel mogelijk aan bij de typische cultuur en omgeving waar u op dat moment verblijft. Wij kunnen voor u deuren openen, die normaliter gesloten blijven.

Wij verlijven over het algemeen in goed verzorgde hotels, maar kunnen in overleg ook een accommodatie op maat voor u uitzoeken.

Ligging

Het vertrekpunt kunnen we in overleg bepalen. Door het hele land hebben we diverse samenwerkingsverbanden met diverse touringcarbedrijven en zelfs door Europa met vele vliegtuigmaatschappijen. Ook tijdens het vervoer proberen wij tijdens de reis altijd een begeleider van het bedrijf met u mee te laten gaan.

Omgeving

Iedere bestemming heeft zijn sfeervolle plekjes en bijzondere mogelijkheden. Met de ruim 15 jaren ervaring in de organisatie van groepsreizen hebben we bijzonder veel kennis opgedaan. U zult verrast staan van de vele mogelijkheden waarmee wij u iedere bestemming op eigen wijze kunnen laten ontdekken en ervaren. Een reis om niet snel te vergeten.

Omgeving

Belgie

Genieten in Belgie van mooie kleinschalige hotels, gastvrijheid en heerlijk culinair genieten. Dat vindt u in ons aanbod met golfweekendjes, fietstrips en groepsuitjes.

Gent

Gent ligt in België in de provincie Oost-Vlaanderen, de stad heeft indrukwekkende historische architectuur met middeleeuwse gebouwen, kastelen en kerken. Gent wordt vaak vergeleken met het romantische Venetië vanwege de vele grachten en bruggen die de stad doorkruisen. Het Gentse Lichtfestival is een populair evenement waarbij de stad wordt verlicht door kunstinstallaties. Ook zijn de Gentse Feesten erg populair, met tal van activiteiten, waaronder straattheater, live muziek, markten en vuurwerk. Gent herbergt het Museum voor Schone Kunsten en het Stedelijk Museum voor Actuele Kunst.

Originele Teamuitjes maakt gebruik van cookies
Originele Teamuitjes is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Originele Teamuitjes