Terras Groningen
Diner
VR Game Deventer
CitySpel
brugge

Escape Bedrijfsweekend Groningen-Escape Games in de bruisende stad

Ontdek Groningen en leer collega's beter kennen tijdens dit gezellige bedrijfsweekendje. Blijf slapen in de stad en speel het stadsspel en 's avonds de hilarische VR game aan tafel. Na het spel is er tijd om de stad samen te verkennen en er een gezellige avond van te maken.

Bij Escape Bedrijfsweekend in Groningen is inbegrepen:

  • Voorbereiding en organisatie
  • Reisbegeleiding ter plaatse
  • 1 Overnachting in een Hotel op basis van een 2-persoonskamer
  • 1x Een goed verzorgd ontbijtbuffet
  • Goed verzorgd 3-gangen diner
  • Escape Challenge Groningen
  • VR Dinnergame
  • Prijsjes voor het winnende team
  • Deskundige begeleiding

Prijs vanaf € 199,- p.p. exclusief btw

Vanaf 20 personen € 249,- p.p. exclusief btw
Vanaf 50 personen € 229,- p.p. exclusief btw
Vanaf 100 personen € 199,- p.p. exclusief btw

Groepen kleiner dan 20 personen, prijs op aanvraag

Exclusief toeristenbelasting.
Drankjes op basis van nacalculatie.

De prijs van dit Escape Bedrijfsweekend Groningen is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Restaurant
Parkeren

2-daags Bedrijfsuitje met verrassende Teambuildingsactiviteiten

Ontdek Groningen en leer collega's beter kennen tijdens dit gezellige bedrijfsweekendje. Blijf slapen in de stad en speel het stadsspel en 's avonds de hilarische VR game aan tafel. Na het spel is er tijd om de stad samen te verkennen en er een gezellige avond van te maken.

Programmavoorstel

Uiteraard kunnen wij het programma nog aanpassen aan uw specifieke wensen.

Dag 1

Vertrek met eigen vervoer naar Groningen - Optioneel per touringcar.
Aankomst en ontvangst door uw reisbegeleider - Optioneel ontvangst met koffie en iets lekkers of goed verzorgd lunchbuffet.

14.30 uur        
Aanvang Groningen Escape Challenge.

16:30 uur        
Vrije tijd en mogelijkheid in te checken in het hotel en gebruik te maken van de faciliteiten van het hotel.

19.00 uur        
Aanvang VR Dinner Game - drie gangen diner.
Bekend maken winnende tafel.

22.00 uur        
Eind avond en gelegenheid om gezellig na te borrelen in de bar van het hotel. Of u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met elkaar het uitgaansleven van Groningen te verkennen.

Dag 2

Goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel.

10.00 uur        
Uitchecken hotel, bagage kunt u eventueel achter laten in speciaal voor u gereserveerde ruimte - Optioneel kunnen we nog een activiteit voor u verzorgen.
Vertrek op eigen gelegenheid - Optioneel per touringcar.
Einde weekend.

Uitdagende Teambuildingsactiviteiten

Groningen Escape Challenge

Met onze unieke Escape Challenge beleef je een ongekend avontuur in Groningen. Tijdens deze game ga je met je team en de iPad op pad.

Samen met je team probeer je binnen de tijd zoveel mogelijk opdrachten te volbrengen. Een ludieke manier om de strijd met elkaar aan te gaan en tegelijk de bruisende stad te leren kennen. Kan jouw team het snelste de punten op de kaart vinden en de opdrachten uitvoeren? Schakel jij de iPad van je tegenstander tijdelijk uit door een virus te sturen en win je daarom alsnog? Je kan ook nog onderling chatten! Hoe leuk!

VR Mini Escape Game

De VR Mini Escape Game is een fantastische virtual reality experience in teamverband. Los met je dinertafel bijvoorbeeld een moord op met behulp van VR, spannende props en verborgen boodschappen. Een baanbrekende ervaring waarbij communicatie en samenwerking cruciaal zijn. Je speelt in teamverband tegen andere teams. Welke tafel lost de puzzels als eerste op?

Na een korte uitleg ga je in groepjes van 6 tot 8 personen aan de slag. Er worden drie gangen geserveerd en tussen de gangen door wordt het spel gespeeld. Gebruik de VR bril en stap de virtuele wereld in. Wat zie jij met de VR bril en wat kun jij daarmee in de echte wereld. Met je team ga je puzzelen, samenwerken, proberen de link tussen de virtuele en echte wereld te leggen en daarmee antwoorden te vinden. Samenwerken is de sleutel tot succes, communicatie is cruciaal.

Beleef het in Groningen

De stad die nooit slaapt, Groningen! De stad staat bekend als een studentenstad, maar heeft ook een geweldige natuur en cultuur. Het is heerlijk om het historische centrum te ontdekken dat grotendeels autovrij is. Het grootste en gezelligste plein van Groningen, De Grote Markt, is rijk aan levendige kroegen en restaurants maar ook kunt u hier een aantal prachtige gebouwen bewonderen. Verder biedt de stad mooie parken, knusse hofjes en rustige waters waar u heerlijk kunt vertoeven onder het genot van een hapje en een drankje. Het nachtleven in Groningen kent geen tijd… er zijn geen sluitingstijden! En voor de liefhebbers van muziek zijn alle genres te vinden in de gezellige en roerende straten van Groningen.

Ervaren Evenementenbureau

Dit evenementenbureau organiseert en verzorgt al meer dan 15 jaar weekendjes weg en meerdaagse reizen in binnen- en buitenland. De arrangementen worden samengesteld aan de hand van eigen expertise en ervaring van de bestemming in de afgelopen jaren. Wij bieden u speciaal ontwikkelde arrangementen aan die passend zijn bij de locatie en omgeving, maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een programma op maat verzorgen. De voorbereiding, organisatie en deskundige begeleiding wordt voor u geheel verzorgd, waardoor u als opdrachtgever alleen nog maar hoeft te genieten!

Extra mogelijkheden

1-Persoonskamer - €69,- p.p. toeslag
Annuleringsverzekering Europeesche
Reisverzekering Europeesche
Overige activiteiten mogelijkheden op aanvraag

Twentearrangementen.nl

Bijzondere belevenissen voor uw groepsuitje!

Met ruim 15 jaar ervaring uw professionele partner voor bijzonder evenementenconcepten in binnen en buitenland.

Faciliteiten

- Bijzondere activiteiten van sportief tot recreatief van cultureel tot creatief en culinair
- Verrassende locaties (restaurants en hotels) van 10 tot 20.000 personen

Ligging

Gelegen om op korte afstand van de A1 en slechts een uurtje rijden van Amsterdam (OV).

Maatwerk en incentives

Graag nemen wij uw wensen in ontvangst. Wij komen graag in contact voor een informatief gesprek. Wij werken graag samen om een fantastische dag te organiseren.

Daarnaast organiseren wij groepsreisen en incentives. Dit varieert van bestemmingen in Nederland tot Letland, Malte, Ibiza en Duitsland.

Omgeving

Groningen

Voor een heerlijk weekendje weg, relaxen met een beautydag of compleet verzorgd wellnessweekend, actieve stadsspellen of een gezellig avondje uit biedt de provincie Groningen zoveel leuke uitjes. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en weekendjes weg in Groningen.

Groningen

Groningen is de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Het heeft een rijke geschiedenis, en dit is te zien aan de historische architectuur in de binnenstad. De Martinitoren, de Grote Markt en de vele grachten dragen bij aan de pittoreske uitstraling. Groningen heeft verschillende culturele instellingen, waaronder musea, theaters en kunstgaleries, zoals het Groninger Museum. De binnenstad van Groningen heeft gezellige winkelstraten met een mix van grote winkelketens, boetieks en speciaalzaken. De Folkingestraat is uitgeroepen tot de leukste winkelstraat van Nederland.

Originele Teamuitjes maakt gebruik van cookies
Originele Teamuitjes is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Originele Teamuitjes