Groep Haarlem
Terras Haarlem
Haarlem
VR Game
CityChallenge

2-daags Bedrijfsuitje met Escape Games in de bruisende stad Haarlem

Ontdek Haarlem en leer elkaar beter kennen aan de hand van spannende Escape Games en geniet met uw gezelschap van een onbezorgd personeelsweekend in deze mooie stad! Speel een stadspel en VR game aan tafel en blijf lekker slapen. Zo kunnen jullie met collega's gezellig borrelen 's avonds in de stad.

Bij Escape Bedrijfsweekend Haarlem is inbegrepen:

  • Voorbereiding en organisatie
  • Reisbegeleiding ter plaatse
  • 1 Overnachting in een Hotel op basis van een 2-persoonskamer
  • 1x Een goed verzorgd ontbijtbuffet
  • 1x Een goed verzorgd 3-gangen diner
  • Haarlem Escape Challenge
  • VR Dinnergame
  • Prijsjes voor het winnende team
  • Deskundige begeleiding

Prijs vanaf € 199,- p.p. exclusief btw

Vanaf 20 personen € 249,- p.p. exclusief btw
Vanaf 50 personen € 229,- p.p. exclusief btw
Vanaf 100 personen € 199,- p.p. exclusief btw

Groepen kleiner dan 20 personen, prijs op aanvraag

Exclusief toeristenbelasting.
Drankjes op basis van nacalculatie.

De prijs van dit Escape Bedrijfsweekend Haarlem is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Restaurant
Parkeren

2-daags Bedrijfsuitje met uitdagende Teambuildingsactiviteiten

Ontdek Haarlem en leer elkaar beter kennen aan de hand van spannende Escape Games en geniet met uw gezelschap van een onbezorgd personeelsweekend in deze mooie stad! Speel een stadspel en VR game aan tafel en blijf lekker slapen. Zo kunnen jullie met collega's gezellig borrelen 's avonds in de stad.

Programmavoorstel

Uiteraard kunnen wij het programma nog aanpassen aan uw specifieke wensen.

Dag 1

Vertrek met eigen vervoer naar Haarlem - Optioneel per touringcar.
Aankomst en ontvangst door uw reisbegeleider - Optioneel ontvangst met koffie en iets lekkers of goed verzorgd lunchbuffet.

14.30 uur        
Aanvang Haarlem Escape Challenge.

16:30 uur        
Vrije tijd en mogelijkheid in te checken in het hotel en gebruik te maken van de faciliteiten van het hotel.

19.00 uur        
Aanvang VR Dinner Game - drie gangen diner.
Bekend maken winnende tafel.

22.00 uur        
Eind avond en gelegenheid om gezellig na te borrelen in de bar van het hotel. Of u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met elkaar het uitgaansleven van Haarlem te verkennen.

Dag 2

Goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel.

10.00 uur        
Uitchecken hotel, bagage kunt u eventueel achter laten in speciaal voor u gereserveerde ruimte -Optioneel kunnen we nog een activiteit voor u verzorgen.
Vertrek op eigen gelegenheid - Optioneel per touringcar.
Einde weekend.

Nieuwste Teambuildingsactiviteiten

Haarlem Escape Challenge

Met onze unieke Escape Challenge beleef je een ongekend avontuur in Haarlem. Tijdens deze game ga je met je team en de iPad op pad.

Samen met je team probeer je binnen de tijd zoveel mogelijk opdrachten te volbrengen. Een ludieke manier om de strijd met elkaar aan te gaan en tegelijk de authentieke stad te leren kennen. Kan jouw team het snelste de punten op de kaart vinden en de opdrachten uitvoeren? Schakel jij de iPad van je tegenstander tijdelijk uit door een virus te sturen en win je daarom alsnog? Je kan ook nog onderling chatten! Hoe leuk!

VR Mini Escape Game

De VR Mini Escape Game is een fantastische virtual reality experience in teamverband. Los met je dinertafel bijvoorbeeld een moord op met behulp van VR, spannende props en verborgen boodschappen. Een baanbrekende ervaring waarbij communicatie en samenwerking cruciaal zijn. Je speelt in teamverband tegen andere teams. Welke tafel lost de puzzels als eerste op?

Na een korte uitleg ga je in groepjes van 6 tot 8 personen aan de slag. Er worden drie gangen geserveerd en tussen de gangen door wordt het spel gespeeld. Gebruik de VR bril en stap de virtuele wereld in. Wat zie jij met de VR bril en wat kun jij daarmee in de echte wereld. Met je team ga je puzzelen, samenwerken, proberen de link tussen de virtuele en echte wereld te leggen en daarmee antwoorden te vinden. Samenwerken is de sleutel tot succes, communicatie is cruciaal.

Beleef het in Haarlem

Op nog geen 15 minuten rijden van Amsterdam ligt de authentieke stad Haarlem. De stad is steeds populairder aan het worden omdat het dezelfde charmes heeft als Amsterdam maar waar je kan ontsnappen van de chaos en de drukte van alle toeristen. Het is een perfecte stad om de vele bijzondere verborgen straatjes te ontdekken met authentieke binnenpleinen en Nederlandse huizen. Haarlem ligt aan de rivier de Spaarne, perfect voor een heerlijke wandeling of om te vertoeven onder het genot van een hapje en een drankje.

Ervaren Evenementenbureau

Dit evenementenbureau organiseert en verzorgt al meer dan 15 jaar weekendjes weg en meerdaagse reizen in binnen- en buitenland. De arrangementen worden samengesteld aan de hand van eigen expertise en ervaring van de bestemming in de afgelopen jaren. Wij bieden u speciaal ontwikkelde arrangementen aan die passend zijn bij de locatie en omgeving, maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een programma op maat verzorgen. De voorbereiding, organisatie en deskundige begeleiding wordt voor u geheel verzorgd, waardoor u als opdrachtgever alleen nog maar hoeft te genieten!

Extra mogelijkheden

1-Persoonskamer - €79,- p.p. toeslag
Annuleringsverzekering Europeesche
Reisverzekering Europeesche
Overige activiteiten mogelijkheden op aanvraag

Twentearrangementen.nl

Bijzondere belevenissen voor uw groepsuitje!

Met ruim 15 jaar ervaring uw professionele partner voor bijzonder evenementenconcepten in binnen en buitenland.

Faciliteiten

- Bijzondere activiteiten van sportief tot recreatief van cultureel tot creatief en culinair
- Verrassende locaties (restaurants en hotels) van 10 tot 20.000 personen

Ligging

Gelegen om op korte afstand van de A1 en slechts een uurtje rijden van Amsterdam (OV).

Maatwerk en incentives

Graag nemen wij uw wensen in ontvangst. Wij komen graag in contact voor een informatief gesprek. Wij werken graag samen om een fantastische dag te organiseren.

Daarnaast organiseren wij groepsreisen en incentives. Dit varieert van bestemmingen in Nederland tot Letland, Malte, Ibiza en Duitsland.

Omgeving

Noord-Holland

De provincie Noord-Holland heeft een fantastisch aanbod voor een leuk dagje uit of weekendje weg. Naast prachtige stranden in Egmond aan Zee tot aan Zandvoort zijn ook steden als Amsterdam, Haarlem en Alkmaar het bezoeken absoluut waard.

Haarlem

Haarlem is een stad in Noord-Holland. Het heeft een historische binnenstad met prachtige geplaveide straten, grachten en historische gebouwen. De Grote Markt, omringd door historische panden en het stadhuis, is een centrale plek vol charme. Haarlem heeft diverse musea, waaronder het Frans Hals Museum en het Teylers Museum. De winkelstraten van Haarlem, zoals de Grote Houtstraat en de Zijlstraat, bieden een mix van boetieks, modewinkels en ambachtelijke winkels. Het Haarlemse Jazz & More Festival en het Haarlems Bloemenweekend zijn populaire jaarlijkse evenementen.

Originele Teamuitjes maakt gebruik van cookies
Originele Teamuitjes is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Originele Teamuitjes