Barcelona
City Bike Tour
Hotel
Hotel
Receptie

Meerdaagse Groepsreis Barcelona - Verken de stad per fiets

Een jubileum, bedrijfsuitje of teambuilding organiseren? Medewerkers, collega’s, vrienden of sportvrienden verrassen met een gezellig weekend weg waar nog lang over nagepraat wordt? Tijdens deze meerdaagse groepsreis geniet u van al het moois wat Barcelona te bieden heeft. De stad Barcelona is al jaren 1 van de meest populaire steden voor een city trip in Europa.

Deze meerdaagse groepsreis in Barcelona is inclusief:

 • Voorbereiding en organisatie
 • 24/7 Telefonische reisbegeleiding
 • 2 Overnachtingen op basis van een 2- persoonskamer in een 3* of 4* hotel
 • 2 x Een goed verzorgd ontbijt
 • City Bike Tour
 • Transfer van en naar de luchthaven Barcelona

Prijzen:
vanaf € 225 per persoon voor de periode van 01-01-2024 t/m 21-03-2024
vanaf € 235 per persoon voor de periode van 22-03-2024 t/m 31-10-2024
Te boeken vanaf 20 personen

Prijzen zijn exclusief:

 • Retour vlucht naar Barcelona ca. € 160 per persoon
 • Eten en drinken
 • Bezoek aan Parc Güell
 • Bezoek aan FC Barcelona stadion Camp Nou (tot nov. 2024 in tijdelijk stadion)
 • Bezoek aan zee-aquarium Barcelona
 • Bezoek aan Basiliek La Sagrada Familia
 • Spaans diner
 • Halfpension of volpension
 • Extra overnachtingen

De prijs van deze meerdaagse groepsreis in Barcelona is geldig tot en met 31 oktober 2024.

Meerdaagse groepsreis in Barcelona

Een jubileum, bedrijfsuitje of teambuilding organiseren? Medewerkers, collega’s, vrienden of sportvrienden verrassen met een gezellig weekend weg waar nog lang over nagepraat wordt? Tijdens deze meerdaagse groepsreis geniet u van al het moois wat Barcelona te bieden heeft. De stad Barcelona is al jaren 1 van de meest populaire steden voor een city trip in Europa.

Specialisten op bestemming

Onze partner organiseert al bijna 10 jaar met veel succes teamuitjes in binnen- en buitenland. De arrangementen worden samengesteld aan de hand van eigen expertise, ervaring en het gebruik van een groot netwerk. Zij bieden speciaal ontwikkelde arrangementen aan die passend zijn bij de locatie en omgeving, maar zij kunnen ook aan de hand van uw wensen een programma op maat verzorgen. De voorbereiding, organisatie en deskundige begeleiding wordt voor u geheel verzorgd waardoor u alleen nog maar hoeft te genieten!

Voorbeeldprogramma

 • Dag 1: Na een vlucht van nog geen 2 uur staat de transfer bus op de luchthaven klaar om u te verwelkomen. De transferbus brengt u rechtstreeks naar uw hotel in Barcelona. Afhankelijk van de vluchttijden kan er meteen ingecheckt worden. Deze eerste dag is er tijd om de stad te verkennen of om een bezoek te brengen aan bijvoorbeeld Parc Guell, stadion FC Barcelona, La Sagrada Familia. ’ s Avonds is het tijd om kennis te maken met de Spaanse keuken. Dit kan in de talloze restaurants die Barcelona rijk is. Wij kunnen u erbij helpen om een leuk restaurant uit te kiezen. Na het eten kan iedereen terug naar het hotel, een drankje doen op één van de vele gezellige terrasjes of clubs.
 • Dag 2: Na het goed verzorgde ontbijt gaan we coole beachcruiser fietsen ophalen voor een mooie fietstour door de stad met Nederlandstalige gids, die allerlei ins en outs over de stad kan vertellen. Samen met de gids fiets u door de gezellige straten van Barcelona, door de mooie parken, en naar vele bijzondere bezienswaardigheden. Geef u ogen de kost en geniet van al het moois wat Barcelona te bieden heeft. En vergeet niet de mooiste uitzichten in uw geheugen op te slaan en te luisteren naar wat de gids allemaal voor interessants te vertellen heeft. In korte tijd krijgt u een geweldige indruk van deze prachtige wereldstad. Na de fietstour is het tijd om de rest van de stad op eigen houtje te verkennen. Ook nu is er een mogelijkheid tot een bezoek aan 1 van de eerdergenoemde bezienswaardigheden. ’s Avonds kan er weer heerlijk gegeten worden in een goed restaurant naar keuze, wij kunnen hierbij helpen. Is er gekozen voor halfpension dan staat het eten klaar in het hotel.
 • Dag 3: Net als de vorige ochtend staat het ontbijtbuffet weer klaar in het hotel. Er kan uitgebreid ontbeten worden en nagepraat worden over alle belevenissen van de afgelopen dagen. Dit is de laatste dag, dus de koffers moeten klaar staan voor vertrek. Afhankelijk van de vluchttijd is er nog ruimte voor een wandeling door de stad. Als het tijd is om naar de luchthaven te gaan, dan staat de transfer bus weer klaar voor het hotel en gaan de koffers vol met herinneringen terug naar huis.

Onze partner

Faciliteiten

De faciliteiten op bestemming zijn divers. We bieden verschillende drie en vier sterren hotels aan.Ook qua restaurants en uitgaansgelegenheden op bestemming zijn er veel verschillende opties, vraag ons naar de beste tips

Ligging

Alle hotels staan in Barcelona op verschillende locaties in de stad.

Omgeving

Barcelona leent zich uitstekend voor dit geweldige weekend. Barcelona heeft vele sfeervolle plekjes, mooie bezienswaardigheden, een rijke geschiedenis en cultuur. Ook heeft Barcelona naast alle bekende bezienswaardigheden ook genoeg verborgen plekken. Absoluut de moeite waard om die ook te ontdekken.

Omgeving

Spanje

Barcelona

Originele Teamuitjes maakt gebruik van cookies
Originele Teamuitjes is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Originele Teamuitjes