Minitour
Segway rijden
Segway rijden
Bedrijfsuitje met cocktail workshop

Super bedrijfsweekend in Twente - Scooteren, Huifkartocht en Crazy Piano avond

Dit 2 daags bedrijfsweekend in Twente zit vol leuke streekgebonden activiteiten zoals een scootertocht, Huifkar rit en een Crazy Piano party. Een leuk programma om je collega's nog beter te leren kennen. Het weekendje wordt volledig verzorgd door onze reisbegeleiding.

Bij dit Super bedrijfsuitje in Twente is inbegrepen:

  • 1-Persoonskamer - €79,- p.p. toeslag
  • Annuleringsverzekering Europeesche
  • Reisverzekering Europeesche
  • Overige activiteiten mogelijkheden op aanvraag

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Restaurant
Parkeren

Meerdaags bedrijfsuitje in Twente

Dit 2 daags bedrijfsweekend in Twente zit vol leuke activiteiten zoals een scootertocht, Huifkar rit en een Crazy Piano party. Een leuk programma om je collega's nog beter te leren kennen. Het weekendje wordt volledig verzorgd door onze reisbegeleiding.

Programmavoorstel

Uiteraard kunnen wij het programma nog aanpassen aan uw specifieke wensen.

Dag 1

Vertrek met eigen vervoer naar Twente - optioneel per touringcar.
Aankomst in Twente en ontvangst door uw reisbegeleider van evenementenbureau uit Twente. Bagage kunt u achterlaten in de touringcar - Optioneel ontvangst met goed verzorgd lunchbuffet inclusief koffie, thee, melk en vers sap.

14.00 uur        
Aanvang Tour de Boer.
Uw gezelschap gaat onder begeleiding van onze instructeurs een prachtige route rijden door Twente. Vervoer gaat per Scooter of ouwerwets per Solex of nieuwerwets per E-Chopper. Onderweg worden er een tweetal stops gemaakt bij boeren bedrijven voor een hapje of drankje. De mensen zonder rijbewijs kunnen achter op de scooter.

16:30 uur        
Vrije tijd en mogelijkheid in te checken in het hotel en gebruik te maken van de faciliteiten van het hotel.

19.00 uur        
Vertrek naar een prachtige historische Havezathe.
Aanvang Crazy Piano Party Feestavond. Op deze prachtige monumentale locatie wordt u warm ontvangen met een drankje naar keuze. De prachtige ruimte met openhaardvuur is exclusief voor uw gezelschap gereserveerd.

20.00 uur        
Opening koud- en warm buffet.

21.30 uur        
Het feest kan beginnen met onze professionele muzikanten exclusief voor uw gezelschap. Deze ras muzikanten op de vleugel en de gitaar spelen de verzoeknummers uit uw gezelschap door hun favoriete nummers te noteren op een bierviltje. Feest gegarandeerd!

24.00 uur        
Eind avond en vertrek naar hotel

Dag 2

Goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel.

10:00 uur        
Uitchecken hotel.

10.30 uur        
Vertrek met eigen vervoer - optioneel per touringcar

11.00 uur        
Aankomst bij Watermolen.
Aanvang Huifkartocht met muzikale begeleiding van een accordeonist en een kennismaking met de typische Twentse sport Klootschieten. Onderweg wordt er natuurlijk gezorgd voor een stop met glaasje kruidenbitter

13.00 uur        
Afsluiting met een Twentse Koffietafel met een tweetal warme gerechten en diverse dranken

14.30 uur        
Vertrek op eigen gelegenheid - Optioneel per touringcar.
Einde weekend

Evenementenbureau uit Twente

Dit evenementenbureau organiseert en verzorgt al meer dan 15 jaar weekendjes weg en langere reizen in binnen- en buitenland. De arrangementen worden samengesteld aan de hand van eigen expertise en ervaring en het gebruik van een groot netwerk. Wij bieden u speciaal ontwikkelde arrangementen aan die passend zijn bij de locatie en omgeving, maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een programma op maat verzorgen. De voorbereiding, organisatie en deskundige begeleiding wordt voor u geheel verzorgd waardoor u alleen nog maar hoeft te genieten! 

Onthaasten in Twente

Op nog geen uur rijden van Amersfoort kunnen wij u misschien wel het verrassendste bedrijfsuitje ooit aanbieden. Weg uit de dagelijkse sleur en de drukte van de stad……tijd om te onthaasten. De streek waar de natuur nog puur is. Gastvrijheid vanzelfsprekend en oprecht is. Wij laten u de mooiste plekjes van deze glooiende omgeving zien met kleinschalige verblijfsaccommodaties, spectaculaire activiteiten en bijzonder goed eten en drinken. Een unieke bestemming waar de tijd lijkt stil te staan. Tijd zat…in Twente.

Twentearrangementen.nl

Bijzondere belevenissen voor uw groepsuitje!

Met ruim 15 jaar ervaring uw professionele partner voor bijzonder evenementenconcepten in binnen en buitenland.

Faciliteiten

- Bijzondere activiteiten van sportief tot recreatief van cultureel tot creatief en culinair
- Verrassende locaties (restaurants en hotels) van 10 tot 20.000 personen

Ligging

Gelegen om op korte afstand van de A1 en slechts een uurtje rijden van Amsterdam (OV).

Maatwerk en incentives

Graag nemen wij uw wensen in ontvangst. Wij komen graag in contact voor een informatief gesprek. Wij werken graag samen om een fantastische dag te organiseren.

Daarnaast organiseren wij groepsreisen en incentives. Dit varieert van bestemmingen in Nederland tot Letland, Malte, Ibiza en Duitsland.

Omgeving

Overijssel

groepsuitjes, weekendje weg, dagje weg uitjes met beauty of een compleet verzorgd wellnessweekend, teamuitje actieve stadsspellen of een gezellig avondje uit, Overijssel heeft zoveel leuke uitjes. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en leuke uitjes in Overijssel.

Oldenzaal

Originele Teamuitjes maakt gebruik van cookies
Originele Teamuitjes is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Originele Teamuitjes