Stad Unique & Sport Unique
Stad Unique & Sport Unique
Stad Unique & Sport Unique
Stad Unique & Sport Unique

Teambuilding in Dordrecht met het WhatsApp Sudoku puzzelspel

WhatsApp Sudoku in Dordrecht is een uitdagend teambuildingsuitje in de stad. Horizontaal en verticaal probeert u de cijfers 1 t/m 9 in te vullen in een rij maar per aangegeven vakje mag dit cijfer eenmaal voorkomen… Zenuwslopende taferelen levert dit soms op, vooral wanneer de moeilijkheidsgraad stijgt.

Dit teambuildingsuitje in Dordrecht is inclusief:

€ 59,70 per team (maximaal 6 personen per team).

De prijs van dit teambuildingsuitje in Dordrecht is geldig tot en met 31 december 2024.

Teambuilding in Dordrecht met het WhatsApp Sudoku puzzelspel

Met het stadsspel WhatsApp Sudoku bent u uit met uw collega's maar kunt u ook aan de teambuilding van uw teams gaan werken. Naast puzzelen en cijfertjes staan ook leuke plekken binnen Dordrecht centraal! En ook voor de niet- puzzelaars is dit een uitdagend stadsprogramma.

Puzzelen in teams door Dordrecht

U kent ze vast wel, de populaire Sudoku cijferpuzzels waaraan veel mensen zich op dit moment tijdens vrije minuten (soms uren) bezig houden. Horizontaal en verticaal probeert u de cijfers 1 t/m 9 in te vullen in een rij maar per aangegeven vakje mag dit cijfer eenmaal voorkomen. Zenuwslopende taferelen levert dit soms op, vooral wanneer de moeilijkheidsgraad stijgt. In groepsverband kunt u nu deelnemen aan WhatsApp Sudoku. Naast puzzelen en cijfertjes staan ook leuke plekken binnen een stad centraal! Dus ook voor de niet- puzzelaars een uitdagend programma.

Speel WhatsApp Sudoku

In groepjes gaat u op pad, gewapend met een kaart van het centrum waarop een Sudoku staat ingetekend. U heeft een lijst met foto's ontvangen met de daarbij behorende coördinaten. Zodra u de exacte locatie heeft gevonden, maakt u een groepsfoto en stuurt u deze via WhatsApp naar de instructeur. U ontvangt vervolgens een vraag. Het antwoord op deze vraag is een cijfer welke u in de Sudoku kunt invullen. Hoe meer vragen u beantwoordt, hoe makkelijker de Sudoku dus wordt! Het is dus niet alleen maar puzzelen.

Duur: 2-3 uur

Anoniem
8
11 april 2016
Het was geen 'levend' maar 'Whatsapp Sudoku' Het was een leuk en onderhoudend spel. We hebben veel gezien van de binnenstad van Dordrecht. Het antwoordformulier was niet gelijk aan het formulier van de begeleider. Tot 2x toe moesten wij een ander getal gebruiken. Zeer verwarrend. Het antwoord op H6 klopt niet. Verder prima contact met de begeleider.

Omgeving

Zuid-Holland

Leuke uitjes en groepsuiitjes in Zuid holland. Zoek je leuke uitjes en groepsuitjes in zuid holland ? groepsuitjes en leuke uitjes in zuid holland boek je hier. Naast de prachtige stranden van Scheveningen, Noordwijk en Katwijk zijn ook steden als Rotterdam, Den Haag, Delft en Leiden het bezoeken absoluut waard. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en weekendjes weg in Zuid-Holland.

Dordrecht

Dordrecht ligt in Zuid-Holland, het heeft een prachtige historische binnenstad met oude grachten, kerken en karakteristieke panden. Als een stad aan het water heeft Dordrecht een sfeervol havengebied. Langs de kades zijn er gezellige terrassen en restaurants waar je kunt genieten van uitzicht op het water. De binnenstad van Dordrecht heeft charmante straten met veel winkels, boetieks en gezellige cafés. De stad organiseert diverse evenementen gedurende het jaar, waaronder de Dordtse Boekenmarkt, de kerstmarkt en de Dordtse Feesten. Dordrecht bevindt zich dicht bij Nationaal Park De Biesbosch.

Originele Teamuitjes maakt gebruik van cookies
Originele Teamuitjes is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Originele Teamuitjes