buiten
Hotelaanzicht
hotelkamer
glazen kas
koffie en thee faciliteiten

Teambuildingsweekend op de Veluwe - Keuze uit diverse activiteiten samen met collega's

Deze locatie ligt midden in de Veluwse bossen. De ideale plek voor een teamdag of meerdaagse. Zo ontstaat vanzelf ruimte voor samenwerking en nieuwe ideeën. Daarnaast biedt het hotel 101 hotelkamers om de teamdag uit te breiden naar een meerdaagse.

Bij dit Teambuildingsweekend in Wolfheze is inbegrepen:

  • Keuze uit 3 activiteiten
  • 1x Een 3-gangen diner
  • 1 Overnachting
  • 1x Ontbijtbuffet

Prijs: vanaf € 125,00 p.p.

Minimum aantal om te reserveren is vanaf 20 personen.
De prijs is afhankelijk van de keuze van de activiteiten. Bij grotere groepen kunnen we ook activiteiten toevoegen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Wifi
Sauna
Restaurant
Receptie
Parkeren
Fietsenstalling
Familiekamers
Elektrische fietsen
Lift
Oplaadpunt
Fietsverhuur
Beauty Center
Huisdieren niet toegestaan

Meerdaagse Teambuilding

Op zoek naar een locatie voor je teamtraining? Dat kan bij onze binnen en buiten locaties. Voor iedere gelegenheid of activiteit is er een passende ruimte of je loopt zo de bossen in voor een buitenactiviteit. 

Een onbezorgd zakelijk verblijf

Bij deze locatie ben je verzekerd van een onbezorgd verblijf voor zakelijk doeleinden. Het gastvrije hotel beschikt over 101 comfortabele hotelkamers die garant staan voor een heerlijke nachtrust na uw zakelijke bijeenkomst, in een groene omgeving die veel te bieden heeft. 

Na een dag vergaderen in de prachtige natuur kun je aanschuiven voor een heerlijke avond in het à la carte restaurant van het hotel. Tevens kun je terecht in de gezellige bar voor een hapje en een drankje. Op zonnige dagen is het goed vertoeven op het buitenterras. Het hotel beschikt over 15 unieke binnen en buiten vergaderlocaties.

Activiteiten

Golfen in het Bos
Bij Golf in het bos zijn de regels anders dan bij gewoon golf. Een golfvaardigheidsbewijs is niet nodig en iedereen kan met dit spel meedoen. We spelen hierbij niet met een echte golfbal met een wat zachtere en grotere variant waar je geen 100 meter ver mee slaat en de bal dus ook weer goed terug kan vinden. Daarnaast is het door de grotere variant bal voor iedereen mogelijk om de bal goed weg te slaan. Je gaat op pad met 2 teams van max. 3 personen gewapend met een golftas, 2 clubs (pitching wedge en putter ), Grote golfbal en scorekaart. Afhankelijk van de tijd speelt iedereen met een eigen bal of wordt er met teams gespeeld (om de beurt slaan). In totaal zijn er 6 holes en een extra hole in one oefening. Wie of welk team gaat rond in het minst aantal slagen!

Handboog clinic
Handboogschieten is een combinatie van spanning, (spannen van de pees) concentratie (het richten) en ontspannen (loslaten van de pijl). De handboogsport is bij uitstek een individuele sport, de schutter achter de boog is zelf helemaal verantwoordelijk voor de prestatie, een misser is haar/zijn misser zoals ook elke roos zijn/haar prestatie is. Door het individuele karakter van de handboogsport kan iedereen die dat wil de sport beoefenen.

Schietclinic
Bij de schietclinic wordt er naast het Handboogschieten ook met kruisbogen geschoten. Handboogschieten is een combinatie van spanning, (spannen van de pees) concentratie (het richten) en ontspannen (loslaten van de pijl). De handboogsport is bij uitstek een individuele sport, de schutter achter de boog is zelf helemaal verantwoordelijk voor de prestatie, een misser is haar/zijn misser zoals ook elke roos zijn/haar prestatie is. Een kruisboog is een krachtig wapen dat in het buitenland wordt gebruikt voor de jacht. Op Everzwijnen, herten en ander groot wild wordt gejaagd met een kruisboog. Hier schieten we op doelpakken om op die wijze de punten te kunnen noteren. Bij het kruisboogschieten wordt de pees eerst gespannen waarna men de trekker overhaalt om te schieten. Wat dat betreft lijkt het op buksschieten omdat we ook gebruik maken van een vizier. Eerst oefenen en daarna voor de punten schieten, wie is de beste schutter?

Kraak de Kluis (binnen Programma)
Een aantal koffers liggen naast elkaar opgesteld. Een klok wordt gestart en de teams (max 5 personen per team) krijgen het signaal dat de envelop die op de koffer ligt geopend mag worden. De teams lezen hoe de code van de koffer ontcijferd kan worden. In de koffers zitten attributen, puzzels en opdrachten die leiden naar de juiste code van de kluis Als het is gelukt om alle puzzels op te lossen kunnen ze proberen om de kluis te kraken door de goede code in te voeren. Het team dat als eerste de kluis weet te openen mag zich de winnaar van Kraak de Kluis noemen.

Op jacht naar de Borrel
De groep wordt onderverdeeld in verschillende subgroepen van ongeveer 4 personen. Na uitleg en openen van de koffer gaat men op zoek naar hints om de eerste aanwijzingen te vinden waar de borrel gaat plaatsvinden. In de koffer onder andere zaklantaarns, gpssen, uitleg, kaarthoekmeter, kaart etc. Eenmaal op pad dient men een aantal posten te vinden waar een deel van het juiste coördinaat gevonden kan worden. Pas na de opdrachten kun je de kluis openen en vind je de kaart met exacte plek van de borrel!. Welk team vindt als eerste de borrelplek!!

Pub Quiz
De pubquiz is een spel / activiteit waarbij plezier, gezelligheid en hilariteit de boventoon voert. De pubquiz is zo samengesteld, dat deze geschikt is voor iedereen. De vragen worden in allerlei verschillende rondes gevraagd waarbij titels, jaartallen maar ook foto’s herkend dienen te worden. Wij verrassen u met de leukste en gezelligste quizvragen, geluidsfragmenten en afbeeldingen. Met een hoog IQ is een voorsprong in de pubquiz absoluut niet gegarandeerd. Welke team gaat met de winst er vandoor?

Solex Tour
Je gaat met verschillende groepen op pad met een "oude" Solex. Een leuke gezellige, nostalgische toertocht. De route wordt uitgezet met behulp van een GPS. Met uiterst eenvoudige bediening en na een korte veiligheids - instructie ga je zelfstandig op weg en ga je een mooie ontdekkingstocht maken naar de leukste plekjes van de regio. Hou er wel rekening mee dat je een rijbewijs (auto of brommer) nodig hebt om op een solex te mogen rijden.

Note : Onze oude beestjes laten tijdens het rijden wel eens een zuchtje of een pufje, er kan dan een druppel olie of benzine vallen. We adviseren u dan ook om niet uw beste schoenen en kleding aan te trekken tijdens het rijden. Geef dit vooral ook door aan de gasten die mee gaan rijden!

TeamTraining
De uitdaging waar u en uw team voor staan is het beheersen van een waterstroom. Een ingewikkelde transactie die alleen kan slagen door efficiënt teamwork. Uw opdracht, bouw een constructie om het water te transporteren van het beginpunt tot aan het eindpunt. Let wel er zijn 2 teams die beide een deel van de waterbaan dienen te bouwen. Samen met hen bent u verantwoordelijk voor het geheel. Goede communicatie is dus een ‘must’. Een mooie uitdaging, echter uw tijd is beperkt. Materialen zijn te verkrijgen door geld te verdienen bij verschillende opdrachten, met dat geld kunt u in de winkel touw, bamboe, elastieken, schaar, meetlat etc kopen. Op die wijze kunt u binnen een uur een goede waterbaan bouwen waarbij het water van A naar B zal stromen!

Wie is de Mol?
Wie is de Mol; kent bijna iedereen. Het is een spel vol met afwisselende, grappige, moeilijke maar vooral leuke opdrachten waar één iemand de zaak zal saboteren. Wat "Wie is de Mol" vooral zo populair maakt is dat al deze opdrachten spanning met zich mee brengen, de spanning dat je niet weet wie nou diegene is die bijna onzichtbaar probeert de opdrachten te laten mislukken. Deze constante spanning eindigt ook met een climax als de Mol zich uiteindelijk op het laatste moment bekend maakt. Als het team wint van de Mol wordt er gekeken naar de individuen binnen het team. Wie heeft de Mol het vaakst geraden maar ook hoeveel stemmen zijn er op de verschillende personen gezet. Dat bij elkaar opgeteld bepaald Wie de winnaar is van Wie is de Mol!

Uitbreidingsmogelijkheden

Buiten Lunchen (Supplement van € 5,00 per persoon)
Toe aan iets anders dan een lunchbuffet? Denk dan eens aan een Walking Lunch of Picknicklunch aan onze boomstamtafel in het bos!
Bij een Walking Lunch wordt er een route uitgestippeld door het bos. Tijdens de boswandeling kom je op verschillende plekken prieeltjes tegen in het bos met daarin heerlijke lunch items.
Al wandelend en lunchend ga je van prieel naar prieel en eindig je bij onze barbecue straat waar onze koks live warme lunch items bereiden. Dat geeft een boost!
Liever even zittend bijkomen van de bijeenkomst? Onze grote boomstamtafel biedt voldoende plaats voor iedereen. Pak lekker waar je zin in hebt vanuit de diverse picknickmanden en geniet van de rust van het bos.

Naast een drie gangen diner kunnen wij ook het volgende voor u verzorgen;
Sharing Dinner (Supplement van € 5,00 per persoon)
Neem binnen plaats in ons restaurant! Aan tafel worden er diverse soorten voor-, hoofdgerechten en desserts geserveerd. Denk hierbij aan een compilatie van onze lopende menukaart, gezellig samen proeven!
Preparecue  (Supplement € 2,50 per persoon)
Bereid uw eigen barbecue! Van de keuken ontvangt u alle ingrediënten en hier kunt u zelf mee aan de slag gaan met onze barbecues. 
Barbecue (Supplement € 7,50 per persoon)
Ook is het natuurlijk mogelijk om te barbecueën met behulp van een van onze koks. Zij zullen de barbecue gerechten voor u bereiden. 

Vergaderen in het hotel of de GLAZEN KAS
Wij hebben voor uw bijeenkomst een ruime vergaderruimte in het hotel beschikbaar.
Wilt u in het bos vergaderen? Dan hebben wij voor uw bijeenkomst de Glazen Kas beschikbaar. De Glazen Kas ligt midden in het bos en is van alle vergadergemakken voorzien.
De Glazen Kas kunnen wij aanbieden voor een toeslag van € 150,00 per dag.

De prijs van dit Teambuildingsweekend in Wolfheze is geldig tot 31 december 2024.

Onze partner

Het rustieke 4-sterren hotel in de Veluwse bossen

Als je de Veluwe binnenrijdt ontkom je niet aan de prachtige uitgestrekte weides en talloze bossen. Het prachtige 4-sterren hotel ligt midden op de Veluwe en dichtbij de gezellige stad Arnhem. De prachtige omgeving leent zich perfect voor het maken van eindeloze wandelingen en mooie fietstochten. Alleen of samen met het uw zakelijke gezelschap. Het hotel ligt in een zeer groenrijke en aantrekkelijke omgeving.

  • Zeer kindvriendelijk hotel
  • Omgeven door prachtige natuur
  • Nabij de gezellige stad Arnhem
  • Officiële trouwlocatie
  • 15 multifunctionele vergaderzalen

Diverse faciliteiten

Omdat een mooie fietstocht niet mag ontbreken tijdens je verblijf in deze mooie omgeving, verhuurt het hotel (elektrische) fietsen. Na een heerlijke dag kun je onder het genot van een drankje tot rust komen in de gezellige bar of schuif je aan in het culinaire restaurant van het hotel. Hier kun je genieten van verrukkelijke gerechten en prachtige wijnen. Het hotel beschikt over 101 kamers. In een van deze comfortabele hotelkamers kom je volledig tot rust.

Ook geschikt voor uw zakelijke bijeenkomst

Naast 101 comfortabele hotelkamers zijn er maar liefst 15 multifunctionele vergaderruimtes met een capaciteit tot 450 personen. Dankzij de mooie ligging van het hotel is de locatie het perfecte trefpunt voor zakelijke bijeenkomsten.

De comfort kamer is comfortabel ingericht met twee eenpersoonsbedden of een klein tweepersoonsbed van 1.40m. Daarnaast is de kamer voorzien van een flatscreen televisie en badkamer met een bad of aparte douche, en er is een föhn aanwezig.

De luxe twinkamer is comfortabel ingericht met twee eenpersoonsbedden gescheiden van elkaar door een nachtkastje. De kamer beschikt over koffie- en theefaciliteiten, een flatscreen televisie en badkamer met een douche in bad, en er is een föhn aanwezig.

De luxe kamer is comfortabel en ruim ingericht met twee eenpersoonsbedden. De kamer beschikt over koffie- en theefaciliteiten, flatscreen televisie en een badkamer met een douche en een apart bad, en er is een föhn aanwezig.

De Junior Suite beschikt over een kingsize bed, aparte zithoek, ruim balkon, koffie- en theefaciliteiten, flatscreen televisie en badkamer met een bad en aparte douche, en er is een föhn aanwezig.

De Suite is comfortabel en ruim ingericht en beschikt over een kingsize bed, flatscreen televisie, apart zitgedeelte en koffie- en theefaciliteiten. In de badkamer zijn een bad, aparte douche, toilet en föhn aanwezig.

De Familiekamer is standaard een Junior Suite voorzien van een bedbank. De Familiekamer is ideaal voor gezinnen met kinderen en is voorzien van een aparte zithoek, koffie- en theefaciliteiten, ruim balkon, een badkamer met ligbad, een aparte douche en er is een föhn aanwezig. Wenst u 2 kamers met een tussendeur dan behoort dat ook tot de mogelijkheden en verzoeken wij u contact op te nemen met de receptie van het hotel.

Culinair genieten in het restaurant

Kom na een gezellige dag in het moderne en sfeervolle restaurant. Dit is een à la carte restaurant waar je geniet van heerlijke culinaire gerechten, die door de chef-kok en zijn keukenbrigade vol passie worden bereid. Onze keuken biedt een gevarieerde menukaart die per seizoen wisselt. Op de kaart staan vele klassieke gerechten waardoor je geniet van verrukkelijke seizoensspecialiteiten. Laat je verrassen!

Onze medewerkers geven je graag advies over de samengestelde selectie van wijnen om het diner compleet te maken.
Bij mooi weer kun je genieten van de gerechten uit de buitenkeuken en is het ook goed toeven op het prettige terras, midden in de natuur. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor een borrel met een klein hapje in de gezellige hotelbar.

Omgeving

Gelderland

uitjes, groepsuitjes Gelderland, familie uitjes en bedrijfsuitjes in de Veluwe en Montferland. Ontdek de Hanzesteden. Gelderland voor uw leuke dagje uit of weekendje weg.

Wolfheze

Wolfheze is een klein dorp in Gelderland. Het is omgeven door een prachtig natuurlijk landschap. Het dorp ligt dicht bij de Veluwe, een groot natuurgebied in Nederland. Hier kun je genieten van wandelingen, fietstochten en de schoonheid van de Veluwe. In de buurt van het dorp vind je de Wolfhezerheide, een heidegebied met wandelpaden. Vooral in het bloeiseizoen biedt de heide een schilderachtig landschap. Wolfheze ligt niet ver van de stad Arnhem. In de omgeving van Wolfheze vind je plekken die herinneren aan de Tweede Wereldoorlog, zoals het Airborne Museum 'Hartenstein' in Oosterbeek.

Originele Teamuitjes maakt gebruik van cookies
Originele Teamuitjes is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Originele Teamuitjes